om-oss

Om oss

God journalistik och goda affärer hänger ihop

I en tid då varje uppkopplad människa har möjlighet att snabbt och lätt kommunicera med tusentals andra förändras vår omvärld i hastigt tempo. Alla kan påverka agendan och delta i det offentliga samtalet. Diktaturer faller, mediehus får konkurrens av sin egen målgrupp, kunder, publik och prenumeranter vill vara med och påverka de produkter och tjänster de köper.

Det är en spännande tid att verka i. Vi som står bakom Audiendo vill sprida kunskaper om den digitala revolutionens alla möjligheter till individer, medier, företag och andra organisationer. Vi arbetar också med de förändringsprocesser som nya verktyg och arbetssätt sätter igång. Det som gör oss på Audiendo unika är att vi har kompetens inom såväl redaktionellt arbete som innovation, liksom inom organisations- och affärsutveckling.

Vi arbetar idag mest med medieföretag men också med andra uppdragsgivare som ser förutsättningarna för sin verksamhet hastigt förändras i dagens allt mer digitaliserade värld. Vi hjälper till att ta vara på de nya fantastiska möjligheterna på ett strategiskt och ansvarsfullt sätt.