Audiendo28 liten

Att leda idéutveckling

Idéer tar aldrig slut. Aldrig.

För att vara den organisation som ständigt ligger i framkant och går sin egen väg krävs ett medvetet idéarbete där alla deltar. Då behövs någon med kunskaper att leda den processen.

Idéraketen® med sina fem steg är ett effektivt verktyg för dig som vill förnya dina möten så att de blir både effektivare och roligare.

Vi ägnar oss en hel del åt förutsättningar för goda, idérika sammankomster och hur du styr mötet mot målet trots eventuella störningar på vägen. Hur sätter du ett mål ni säkert uppnår inom utsatt tid? Hur får du gruppen att på kort tid generera en riktigt stor mängd idéer? Hur prioriterar ni bland dem så att ni kan gå vidare till genomförande inom kort? Hur får du tysta kollegor att bidra mer och de pratiga att släppa fram andra? Hur gör du när någon i gruppen utmanar ditt ledarskap eller mötets syfte?

Under utbildningen får du även praktisk erfarenhet från att leda idéprocessens olika steg. Du lär dig också beprövade metoder för problemlösning och idéutveckling.

Kursen är den absolut populäraste i utbudet och ges idag även internationellt. Snart har 900 personer gått den och vad några av dem tyckte kan du se här nedan. Säkra din plats genom tidig anmälan.  

Att leda idéutveckling går oftast som en intern utbildning hos våra kunder.

 

Hör av dig om du är intresserad!

 

Så här tycker några av de som gått kurs i att leda idéutveckling:
”Intressant, nytt, varierat och oerhört proffsigt upplagt. Själva genomförandet en inspirationskälla i sig.”
Anders Enström, chefredaktör på Barometern-OT

”Mycket bra! Konkret, användbart, visuellt, lätt att komma ihåg. Mycket användbart både i jobbet och privat”   Maria Trenter, mediekonsult

”Det var verkligen upplyftande dagar. Riktigt, riktigt bra. Faktiskt en av de bästa kurser jag har gått på.”
Mikael Horvath, excecutive producer, SVT

”Tack för senast och för en fantastiskt bra dag. Det var både inspirerande och konkret nyttigt. Här är några citat från deltagarna, som jag plockade upp efteråt:
– Det var typ den bästa kurs jag varit på!

– Vilken bra kurs det var, jag är helt slut!

– Vilken inspirerande person. Tänk om alla var sådana! Tänk om jag var sådan!”
Katarina Strömberg, IDG

”Bästa kurs jag gått! Så mycket insikter och praktiska handlag.”
Helena Mirsch, projektledare, SVT

”Eva är pedagogisk och positiv. Hon lyckades förmedla en känsla som gör att jag känner att jag vill och kan! Vi har fått verktygen!”

Gitte Östling, produktionskoordinator och grafisk designer.