IMG_5428

Eva Åberg

Hur framtiden kommer att te sig, hur vi kan påverka den och hur våra organisationer bör se ut för att klara snabba förändringar och vara hållbara i alla aspekter är det som har mitt största fokus just nu.

Mina områden är främst scenarioanalys utifrån bland annat megatrendeer samt ledarskap och innovation. Jag arbetar både konsultativt och i utbildningsuppdrag. 

Jag är även talare och faciliterar också många workshops där idéer ska tas fram och fördjupas, förändringar förankras eller problem ska lösas.

Mitt passionerade intresse för mina områden och för att skapa bestående resultat är något mina kunder märker. Det är en sådan förmån att få vara en del av de processer som leder till att människor och verksamheter utvecklas. 

Sedan många år tillbaka har jag uppdrag för multinationella företag  i Europa, Asien och i Nord- och Sydamerika. Jag har utfört uppdrag för bland andra Unilever, Sida, Ikea-bolagen, H&M, Google, SVT och andra mediehus, för medlemsorganisationer och kommuner.

I början av min yrkesbana arbetade jag som journalist i olika roller som redaktionschef, programledare och reporter på bland andra magasinet Hus & Hem, Rapport på SVT, Nyheterna på TV4 och UR.

Kontakta mig gärna på eva@(vår domän)

Linkedin