om-oss1

Om oss

Erfarna konsulter skräddarsyr ditt koncept

Audiendo ägs och drivs av Albert Lannerstad och Eva Åberg. I bagaget har vi erfarenheter från chefsroller på olika nivåer och mer än tio år som konsulter och utbildare. Vi har ett stort nätverk av noga utvalda konsultkolleger som vi samarbetar med i uppdragen.

Audiendo vill medverka till individers, organisationers, produkters och tjänsters utveckling och därigenom vara en positiv kraft i samhällsutvecklingen.

Förutom våra tjänster inom organisationsöversyn, förändringsledning, ledningsgruppsutveckling, ledarkurser och handledning erbjuder vi större utvecklingskoncept där vi använder flera kompetenser i en skräddarsydd process som tar din organisation vidare.

De viktigaste skälen till att du ska anlita just oss är:

  • Du får engagerade och kunniga och resultatinriktade konsulter som designar åtgärder utifrån din organisations behov – inte färdiga koncept.
  • Du söker utomordentliga mötesledare. Vi kan konsten att göra andra kreativa. Vi förankrar så att alla känner sig delaktiga.  Vi utbildar i facilitering över hela världen och kan erbjuda några av Sveriges bästa workshopledare.