Omoss-albert

Albert Lannerstad

Digital strateg

Albert Lannerstad hjälper organisationer och företag att ta fram strategier för kommunikation, kollaboration, försäljning och starkare varumärken i digitala kontexter.

– Sociala medier erbjuder helt nya möjligheter till kommunikation, dialog, försäljning, möten med kunder, medlemmar, produktutveckling och helt nya verksamheter och affärsmodeller. Det är skälet till varför många organisationer bör använda dem. Men handen på hjärtat är det ju faktiskt inte alla digitala satsningar som är bra. Långt därifrån. Många saknar strategi, mening och effekt.

Albert Lannerstad ska du anlita om du vill ta din närvaro i sociala medier till nästa nivå – oavsett om den är på nybörjarnivå eller om du kommit långt. Han är uppskattad för hur han hjälper organisationer att utifrån mål, utmaningar och målgrupper göra val och hitta nya sätt att använda den digitala världen. Men också för sitt sätt att förklara, inspirera, förankra och hjälpa till att göra en plan så att förändringen faktiskt blir av och ger den effekt du eftersträvar.

Albert Lannerstad har varit rådgivare till många företag och organisationer om hur de ska utveckla sin digitala närvaro. Hans bakgrund innehåller uppdrag som vd och chef för hotell i herrgårdar och slott och senast som vd för en snabbväxande webbyrå. Dessutom är han styrelseledamot i några mindre tillväxtföretag.

– Jag är en utvecklare. Det betyder att jag drivs av att utveckla och hjälpa andra att utvecklas. Att hitta nya idéer, nya koncept och nya angreppssätt driver mig att hjälpa din organisation till att ta nästa steg.