Omoss-2

Eva Åberg

Eva Åberg har arbetat länge med innovationsprocesser och är också en mycket erfaren facilitator. Hennes mötesmetod Idéraketen® används flitigt i många länder och hon utbildar i verktyget i multinationella företag på fyra kontinenter.

Förutom konsult- och utbildningsuppdrag arbetar Eva Åberg som organisationskonsult och hjälper ledare och grupper att utvecklas i en tid av ständig förändring.

– Jag brinner för mitt jobb, säger Eva, och jag tror att det märks. Jag går helhjärtat in i varje uppdrag eftersom jag vet hur viktigt resultatet är för mina uppdragsgivare. Min största belöning är att se människor utvecklas framför mina ögon.

Eva Åberg är även väl uppdaterad om trender inom medieutvecklingen i allmänhet och den sociala webben i synnerhet och har god koll på vad som händer runt hörnet.

Med en bakgrund som nyhetsjournalist, TV-producent och medieledare har Eva varit aktiv i många kreativa team innan hon startade sitt första företag 2003. Sedan dess har hon fått stor erfarenhet av affärsutveckling och innovationsprocesser. Hon är även en flitigt anlitad talare och moderator.

– Jag och kollegorna på Audiendo hjälper individer och organisationer som vill ligga i framkant. Det gör vi genom att stödja ledningen, se till att utveckling och förändringsarbete går från diskussion till handling och genom att leda möten som ger resultat.