IMG_0893

Foto: Workshop av E. Åberg.

Hela vägen i mål med inhyrd facilitering!

Det är dyrt med möten. Särskilt de gånger man inte når fram till målet. Genom att anlita en professionell facilitator når ni ända fram. I många gruppsituationer, särskilt när det gäller komplexa diskussioner där deltagarna har olika åsikter och intressen, kan en erfaren facilitator betyda skillnaden mellan ett misslyckat möte och succé.

Att facilitera kräver stora förberedelser och koncentration på uppgiften och det kan vara svårt – för att inte säga omöjligt – att ha fokus på gruppens process och samtidigt bidra med information och egna idéer. Dessutom kräver rollen neutralitet för att lyckas. Så om du själv behöver bidra med din kunskap, dina erfarenheter och information under mötet, överväg då absolut att ta in en extern facilitator.

Vi på Audiendo faciliterar möten, workshops och större events varje vecka och är vana vid att ständigt sätta oss in i nya sammanhang. Ibland består grupperna vi möter av två, tre personer och ibland är det över 300 deltagare.

Med oss i bagaget har vi en rejäl verktygslåda för allehanda behov och situationer som kan uppstå. En av metoderna är vår egen mötesmetod Idéraketen®.  

Du kan läsa en kortfattad beskrivning av vad en facilitator gör här.

Eftersom alla facilitatorer på Audiendo har arbetat som ledare på höga nivåer och ständigt är aktiva i uppdrag på ledningsnivå så har vi även stor erfarenhet av beslutsfattande, grupputveckling och kommunikation.

Kontakta oss för att höra vad vi kan göra för att just ditt event ska nå uppsatta mål och bli riktigt lyckat!